Informació general

La FECAM demana el desdoblament de la carretera de Misericòrdia i no el del tram frontal del polígon Belianes

Per Redacció

Diferents autoritats i institucions del territori porten llarg temps reivindicant el desdoblament de la carretera de Misericòrdia entre Cambrils i Reus

La Federació d'Empresaris de Cambrils, la FECAM, s'ha adherit a les diverses al·legacions aprovades per l'Ajuntament de Cambrils al Pla Director de la Zona Central del Camp de Tarragona. En primer lloc, sol·liciten el desdoblament de la carretera de Misericòrdia i la seva prolongació fins el mar; també que l'eix del Tramcamp estigui a nivell de la trama urbana potenciant la connectivitat entre el barris; les limitacions al polígon industrial Mas D’en Felip de Riudoms; i que s’inclogui l'INEFC als equipaments d’Interès supramunicipals.

I, a més, la FECAM al·lega que no s’inclogui com a carrega urbanística al polígon Industrial Belianes l’ampliació del tram frontal de la carretera de Montbrió, "ja que es tracta d’un vial d’ús i interès general". Segons indiquen, "incloure l’esmentada càrrega urbanística, fa inviable econòmicament desenvolupar el Polígon Industrial Belianes, un desenvolupament frenat des de 1975 per un seguit de despropòsits. Durant aquest llarg període un ininterromput nombre d’empreses cambrilenques han tingut que abandonar la població per manca de sòl industrial amb les irreparables conseqüències econòmiques que això ha comportat".

Comenta aquest article