Esports

El pilot David Hornos manté la cinquena posició al Campionat d'Espanya d'Speed Car i la segona al de Catalunya

Per Redacció

El pilot David Hornos, al cotxe, acompanyat per un dels membres del seu equip

El pilot cambrilenc d'Speed Car, David Hornos, continua la seva trajectòria esportiva tant al campionat de Catalunya com al d'Espanya.  En el primer cas, en la prova autonòmica, es troba en segona posició després d'haver aconseguit diversos podis durant aquesta competició. D'altra banda, la darrera carrera estatal es va celebrar al circuit Motorland d'Alcanyís, el cap de setmana del 4 i 5 de setembre. La primera jornada va començar bastant bé, ja que durant els entrenaments lliures el cambrilenc i el seu equip estaven rodant entre els cinc primers d'un total de 24 cotxes. Cal destacar que en aquesta prova també participaven els 'Radical', una categoria superior a la d'Speed Car i, per tant, més potents. Finalment, als entrenaments classificatoris, Hornos va passar per línia de meta en cinquena posició, però la sorpresa del dia va arribar poc més tard. A l'acabar la cursa, un comissari de carrera es va presentar al box dels cambrilencs i els va penalitzar. "No és lògic. Ens obligaven a canviar els pneumàtics, però nosaltres no teníem més que aquells", explica David. El comissari, davant aquest fet, els va obligar a sortir últims a la graella si volien participar al campionat.

"Jo vaig pensar: estem aquí per a córrer, no? Doncs ara toca forçar al màxim i donar-ho tot", manifesta el pilot, decidint sortir així l'últim dels 24 cotxes. Cal destacar que al finalitzar la carrera va aconseguir la quarta posició, tot i que amb alguns problemes al cotxe "per forçar massa el motor d'embragatge". L'inici de la segona carrera va ser més complicat i va perdre vàries posicions, però en el transcurs de la cursa va anar millorant i va acabar en cinquena posició, també amb problemes amb l'embragatge i a la roda de darrera, que feia que el cotxe llisqués.

Classificacions

Aquests resultats a Alcañiz van fer que David Hornos segueixi a la cinquena posició del Campionat d'Espanya. Cal destacar la bona classificació del cambrilenc si es té en compte que per manca de pressupost no va poder assistir a una de les carreres estatals celebrada anteriorment, ni tampoc ho podrà fer en la següent cita, que serà a Navarra. Per tant, el pilot torna a demanar l'ajuda d'empreses que vulguin patrocinar-se al seu vehicle, amb l'objectiu de poder acabar totes les carreres i mantenir-se en una bona posició. David Hornos, per últim, vol agrair al seu equip el dur treball que realitzen, "ja que sense ells tot això no seria possible", apunta el cambrilenc. També, a la seva família i amics per recolzar-lo en tot moment.

El cambrilenc David Hornos a la graella de sortida del circuit Motorland d'Alcanyís

Comenta aquest article