Informació general

Més de 500 alumnes inicien avui el curs 2010-2011 al Centre Municipal de Formació d'Adults Rosa dels Vents

Per Redacció

El Centre Cultural acull les classes de preparació a les proves d'accés a cicles formatius

Avui dimarts 14 de setembre s'inicien les classes al Centre Municipal de Formació d'Adults Rosa dels Vents de Cambrils. Durant el període matriculació s'han cobert pràcticament la totalitat de les places, de manera que es preveu que durant aquest curs 2010-2011 es matricularan més de 500 persones, ocupant d'aquesta manera la capacitat màxima que pot oferir el centre.

Així doncs, per aquest nou curs es manté l'oferta de tots els ensenyaments que es van portar a terme durant el curs passat i s'incrementa algun d'aquests amb nous grups. Així doncs, els ensenyaments que es portaran a terme seran els següents: ensenyaments inicials amb català inicial, castellà inicial, castellà bàsic, anglès inicial, anglès funcional, competic inicial i competic I. En ensenyaments de formació bàsica es farà el Cicle de Formació Instrumental (3 nivells) i el Graduat d'Educació Secundària per a les persones adultes (2 nivells). Pel fa a cursos de preparació a les proves d'accés a cicles formatius s'impartiran Cicles formatius de grau mitjà i a Cicles formatius de grau superior.

Amb aquesta oferta d'ensenyaments, l'horari del centre s'allargarà des de les 9 hores a les 21 hores, exceptuant la franja horària entre les 14 i les 15 hores. Els ensenyaments inicials tindran lloc a l'escola Joan Ardèvol i a l'escola Marinada, i la formació bàsica i els cursos de preparació a les proves d'accés a cicles formatius s'impartiran al Centre Cultural i Ocupacional.

Comenta aquest article