Esports

Eduard Querol es converteix en el guanyador de la 3a Duatló de Cambrils

Per Redacció

Un moment de la cursa que els participants van fer el passat diumenge

El passat diumenge al matí es va celebrar la 3a Duatló de Cambrils, que consistia en completar tres quilòmetres corrent, posteriorment 18 quilòmetres en bici, i per finalitzar, tres quilòmetres més corrent. Cal destacar que hi van participar un total de 150 persones de totes les edats, fent especial menció a l'increment de participació de nens i nenes de les categories infantil i benjamí (12 i 24 participants respectivament). Hi van participar, a més, diferents clubs d'arreu del territori, com pot ser el club ACE Bombers de Barcelona i el Club Natació Reus Ploms, que van ser dos dels grans protagonistes de la jornada. 

Classificacions

En aquesta tercera duatló, com sempre, hi van haver diferents categories. En la categoria Veterans masculí A, van quedar, de primer a tercer, Manel Tomàs, Jaume Canela i Carlos Palacio. La categoria Veterans Masculí B, van quedar Jaume Font, Víctor Sancho i Joan Carles Roselló. La de les Veteranes Femení B, van guanyar Dolors Alaban, Montserrat Sans i Ester Mesalles.

La categoria Sènior Masculí va ser capitanejada per Eduard Querol, del Club Natació Reus Ploms, que va resultar guanyador absolut de la cursa amb un temps de 57 minuts. Seguidament, van quedar Marcos Garcia i Francesc Plana. La categoria Sènior Femení, la primera va ser Vania Moreno, seguida d'Ana Llaveria i Ester Martínez. Ja per últim, la cursa del Juvenil Masculí la va guanyar Óscar Martínez, seguit de Marc Abella i Lluís Pàmies.

Comenta aquest article