Societat

Les associacions del municipi surten al carrer en la V Mostra d'Entitats de Cambrils

Per Raquel Samaniego

Aspecte general de la Mostra d'Entitats ahir diumenge al matí

El Parc del Pescador va viure ahir una de les seves jornades més intenses del llarg de l'any. La V Mostra d'Entitats va comptar amb una molt bona acollida de la gent, que per cinquena edició consecutiva, assistia al parc per visitar les 55 associacions de Cambrils que van voler ser presents en aquesta mostra. Per les entitats, aquest dia serveix per donar-se a conèixer i per explicar als cambrilencs i visitants la seva feina i objectius. Va ser per la tarda quan la fira d'associacions va comptar amb més participació de la gent, ja que les activitats com la demostració de ball country o l'actuació del coro rociero Virgen del Camino, van ser dos dels principals reclams.

Un dels objectius d'aquesta mostra, com explicava el passat dijous el regidor de Participació Ciutadana, Oliver Klein, és
"fer l'associacionisme de Cambrils més fort, impulsar-ho, per tal de que tota la diversitat d'aquesta ciutat tingui presència el diumenge al parc del Pescador". En aquesta ocasió, s'ha seguit mantenint el mateix format que altres edicions, però ha comptat amb cinc noves associacions, com són La Mar de Jazz de Cambrils, el col·lectiu de veïns flamencs de Bèlgica o l'associació de Ball Country No pot ser, No pot ser.

Nombroses activitats de 12 a 20 hores

El recinte es va obrir a les 12 del migdia, hora en què es van celebrar els parlaments d'obertura. Seguidament, hi va haver ballada de sardanes i altres activitats com pot ser un vermut popular, sevillanes infantils, exhibició de música i moda senegalesa o música llatina. Ja per la tarda, hi va haver un torneig d'escacs, una demostració de patinatge, concerts de piano i veu, també de jazz, una demostració de ball country, i l'actuació del coro rociero Virgen del Camino.

Comenta aquest article