Informació general

L'incendi d'una nevera provoca una gran fumera a la rambla Jaume I

Per Raquel Samaniego

El fum es va propagar ràpidament per tota la rambla Jaume I, que va quedar tallada al trànsit

El passat divendres a la nit, una gran fumera va alertar nombrosos veïns i vianants de la rambla Jaume I. Eren les 23.31 hores quan un d'ells va trucar als bombers, que es van presentar a la zona ràpidament, així com també diferents dotacions de Policia Local, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i una ambulància. El fum sortia de forma ininterrompuda per la finestra de la cuina del número 4 de la rambla, un edifici molt proper a la plaça de la Constitució que compta amb tres plantes. La nevera s'havia incendiat. A la zona hi van treballar fins a tres dotacions de bombers, que van donar per apagat el foc a les 23.59 hores. Durant aquest temps, el carrer també es va haver de tallar al trànsit.

El passat divendres, segons han determinat fonts policials, hi va haver a diferents barris de Cambrils algunes baixades i pujades de tensió, el que va fer que diversos carrers es quedessin a les fosques durant un temps. La causa de l'incendi, segons indiquen les primeres hipòtesis, podria haver estat una d'aquestes pujades de tensió. 

Una veïna, atesa a l'hospital lleuger

A causa de l'intens fum que es va propagar per l'edifici i per tot el carrer, l'ambulància va haver de traslladar a l'hospital lleuger a la veïna del segon pis per inhalació de fum. Després de finalitzar el treball dels bombers es va comprovar que la cuina va quedar completament afectada pel foc, i la resta de la casa pel fum, així com també l'escala de l'edifici.


Una vegada donat per controlat, els bombers van inspeccionar com havia quedat la zona

Comenta aquest article