Esports

El Cambrils Unió suma una nova victòria de pretemporada davant de l'Hospitalet de l'Infant per 2 a 0

Per Redacció

Moment del partit disputat dissabte a la tarda entre el Cambrils Unió i l'Hospitalet de l'Infant

Aquest passat dissabte a la tarda, l'equip amateur del Cambrils Unió va enfrontar-se en un partit amistós a l'Hospitalet de l'Infant, de Segona Territorial, a qui va guanyar per 2 a 0.
Aquest va ser un partit en el qual els jugadors cambrilencs van dominar tots els aspectes del joc. Van estar ben posats al damunt del camp, però va mancar més definició de cara a porteria. Tot i això, es van veure moments de futbol de molta qualitat, amb toc, entrades per les bandes i bones situacions tàctiques, que encara s'han d'acabar de perfilar.
La presentació de l'equip tindrà lloc el proper dimecres 8 de setembre a les 18 hores i després tindrà lloc un partit contra el juvenil de la Divisió d'Honor del Nàstic de Tarragona, mentre que l'inici de la lliga serà el diumenge 12 a les 19.00 hores a l'Ampolla. Cal lamentar les baixes molt importants dels davanters locals Roger i Jacinto, que s'afegeixen a les conegudes de Dani i Manu.

Més partits dels equips inferiorsdel club

El dissabte, bons resultats dels equips juvenils contra els dos equips de Vic en uns partits molt treballats i de molt nivell futbolistic. Els juvenils venen forts i confirmen un bon joc, treball i resultats.  Es van completar els partits del juvenil amb l'entrontament del B contra el cadet de la divisió d'Honor del Nastic. Equipàs que va plantar cara pero va acabar caient davant els jugadors cambrilencs.

Els cadets van aconseguir diferents resultats. Mentre el cadet A feia moltes proves davant el Reus Deportiu i perdia contra un equip compacte i molt treballat, el cadet B es va estavellar davant de la Rapitenca (Preferent). Per altra banda, el cadet C va quallar un molt bon partit el diumenge davant de l'Hospitalet, rival de la seva categoria. Aquest cadet C serà un molt bon equip i de ben segur ocuparà les primeres posicions de la taula. El cadet B i l'infantil A també es enfrontar diumenge a l'estadi en un partit on es van veure moltes coses de l'equip de Jordà, però on la major experiència i contundència del cadet B es va acabar imposant.

Finalment, aquest dissabte, el benjamí B de Jordi Costa es va estrenar davant de l'Ascó amb una golejada demostrant que enguany l'equip pot arribar a fer grans coses.

Comenta aquest article