Esports

Ivan Cervantes s'allunya de la primera posició del mundial després de la darrera prova disputada a Grècia

Per Redacció

Imatge d'arxiu del pilot cambrilenc, Ivan Cervantes

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Serres, Grècia, la sisena prova del campionat del món d'enduro. En aquesta prova, el pilot cambrilenc, Ivan Cervantes, va sortir a per totes ja que en les darreres proves havia estat superat pel seu màxim rival –Mika Ahola– per mil·lèsimes de segon.

La prova constava de quatre especials: super test, extrem test, enduro test i cros test. El dissabte 28 d'agost va iniciar-se la primera part de la prova. En la primera volta, els temps entre Cervantes i Ahola (Hm Honda) van anar molt igualtats, a molt poques mil·lèsimes l'un de l'altre. En la segona volta, el cambrilenc va posar-se al capdavant de la cursa, tot i que en el tercer gir se li van complicar les coses i va perdre cinc segons respecte al seu rival. Tot va disputar-se en la darrera especial, el cros test, en la qual Cervantes va poder imposar-se.

En el segon dia de competició disputat el diumenge, una greu errada d'Ivan Cervantes va fer que el penalitzessin amb tres minuts per sortir abans del seu temps estipulat. A partir d'aquí, el pilot cambrilenc va realitzar la prova desmotivat, en novena posició, i sense cap opció d'aconseguir una de les tres primeres posicions. Aquesta errada li ha costat 13 valiosos punts a la classificació general del mundial.

El proper cap de setmana es disputarà una nova prova del mundial, en aquest cas serà a Turquia. Tot i que el mundial es posa més difícil pel cambrilenc, encara queden 100 punts en joc.

Comenta aquest article