Esports

Els cambrilencs Manel Ballespí i Eloi Guasch de l'equip Flipa Moto Endurance 2010 aconsegueixen completar les 24 Hores de Motociclisme

Per Redacció

Un moment de les 24 Hores de Motociclisme al Circuit de Catalunya

L'equip de motociclisme Flipa Moto Endurance 2010 format pels cambrilencs Manel Ballespí i Eloi Guasch i els barcelonins Aureli Martínez i Xavi Albà va participar a les 24 Hores de Motociclisme al Circuit de Catalunya que va tenir lloc el cap de setmana del 17 i 18 de juliol a Montmeló.

Una cursa molt dura

La cursa va ser força dura i amb molts entrebancs per a l'equip Flipa Moto Endurance 2010. El primer pilot en prendre part en les 24 hores va ser el cambrilenc Manel Ballespí el qual va patir una forta caiguda al minut 45 i va destrossar tota la part posterior de la moto. Ballespí va poder arribar als boxs, on es va reparar la moto i va poder tornar a sortir a pista 40 minuts després. Per sort, el pilot cambrilenc només va patir algunes contusions que no li van impedir seguir en la cursa. Cap a les 19 hores de la tarda del mateix dissabte, un nou contratemps amb el trencament dels pinyons del canvi de marxes de la moto. En aquell moment, l'equip va haver de decidir si reparaven o no la moto. Al final, van desmuntar-la tota i li van fer les reparacions necessàries, tot i que amb la incertesa que tot funcionés correctament. Finalment, gràcies a la bona feina de l'equip de mecànics, la moto va estar reparada en tres hores i cap a les deu de la nit, es tornava a sortir a pista. A partir d'aquí, es van produir d'altres complicacions mecàniques al llarg de la nit. L'endemà al matí, cap a les 9, el pilot que en aquell moment estava a pista va patir una caiguda i va tornar a afectar el motor de la moto. El pilot va aconseguir aixecar-se, va entrar a box i l'equip va reparar novament la moto. Finalment, la cursa va finalitzar cap a les tres del migdia del diumenge 18.

Comenta aquest article