Esports

L'equip Los Chimbas s'endú el torneig de futbol platja organitzat a la platja del Regueral

Per Redacció

Imatge de l'equip Los Chimbas que va aconseguir el primer lloc del torneig

La zona esportiva de la platja del Regueral va acollir aquest passat dissabte 24 de juliol un torneig de base de futbol platja, organitzat per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils amb la col·laboració de la UCF Cambrils. La competició va aplegar un total de sis equips, amb una cinquantena de joves d'entre els 10 i els 15 anys. Els partits del torneig es van concentrar durant tota la jornada de dissabte, en horari de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores. En principi, estava previst que el torneig s'allargués fins el diumenge, tot i que el baix nombre d'equips inscrits va fer que la competició finalitzés el mateix dissabte. De fet, no es va inscriure cap equip en categoria sènior.

Pel que fa a la classificació final, el triomf del torneig va ser per a l'equip Los Chimbas format per John Cano Montoya, José Luis Martínez Tejero, Álex de Almeida del Vequio, Maycon de Almeida, Julián Cano Montoya i Adrià Triviño Mercado. El segon lloc va ser per a l'equip Drac Cambrils format per Damián Taibo, Cristian Ezequiel Olivera, Nicolás Ortega, Kevin Lainez Moreno, Marcos Cintra i Joan Gallardo. Finalment, el tercer lloc del podi del torneig va ser per a l'equip anomenat Moe and Friends integrat per Daniel Tejera del Ojo, Marc Liebana Lozano, Fabián Teruel Correyero, Unai Barceló Irastorza, Nacho Rodríguez Sarrato, Aitor Girón Mendoza. Agustín Cruz Torres i Eduardo Sosa Sánchez.

El torneig es va disputar a la zona esportiva de la platja del Regueral. A la foto, partit de "patxanga" jugat el diumenge al matí dins l'horari inicialment previst per a la competició. La poca inscripció d'equips a la competició va fer suspendre la jornada de competició del diumenge.

Comenta aquest article