Informació general

El conseller Nadal reitera la intenció de no desdoblar la carretera de Misericòrdia

Per Redacció

Joaquim Nadal, al centre de la fotografia, en el sopar del passat dimarts celebrat a Reus. (foto: Xavi Jurio)

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) -Joaquim Nadal- va afirmar el passat dimarts, en un sopar col.loqui organitzat per la Cambra de Reus i la Fundació Gresol, la seva intenció, un cop més,  de no desdoblar la carretera de Reus a Cambrils, segons informa reusdigital.cat.

Nadal va reconèixer que aquesta via "és impresentable" i que el Govern ja té enllestit un projecte que deixarà la carretera amb un carril per cada sentit més un altre de servei per a totes les empreses de la zona, una decisió que contradiu les peticions de la Cambra de Comerç i els alcaldes de Reus, Cambrils i Riudoms, que volen el desdoblament de la via i la seva conversió en autovia. El conseller va incidir en la millora de la carretera en breu, sense donar cap termini concret.

En el torn de preguntes dels empresaris cap al conseller hi va haver polèmica amb aquest tema, ja que es va retreure a Nadal el fet d'aprovar la construcció d'una autovia entre Vila-seca i la Pineda, per un valor de 25 milions d'euros i no fer el mateix amb la carretera de Cambrils. Nadal va contestar dient que la carretera de Vila-seca és imprescindible per a la seguretat del polígon químic de Tarragona i per això "és prioritària".

Comenta aquest article