Informació general

Detingut un cambrilenc acusat de robar la recaptació de diferents centres comercials de l'àrea de Barcelona

Per Redacció

Els Mossos d'Esquadra van detenir, la setmana passada, dues persones per robar les recaptacions del cap de setmana en dos centres comercials, un de l'Hospitalet de Llobregat i l'altre de Viladecans. Un dels detinguts és un cambrilenc, Fernando R. A. de 27 anys d'edat. L'altre detingut es diu Carlos Damian D. B., de 30 anys i és veí de Viladecans.

Segons han informat els Mossos d'Esquadra, la manera com operaven els dos detinguts s'iniciava controlant i estudiant amb deteniment, primer que tot, com el dilluns el personal de les botigues feia l'ingrés de la recaptació dels cap de setmana. Un dels detinguts estudiava amb deteniment la persona que s'enduia els diners, l'hora en què ho feia i l'itinerari que seguia i l'altre, en aquest cas el cambrilenc, feia les estrebades des d'una moto de gran cilindrada, robada prèviament. Es comptava amb la participació d'un tercer individu que era el que conduïa la moto i que no s'ha pogut detenir.

Els Mossos els seguien la pista

Aquest procediment l'havien anat practicant des de fa temps i els Mossos estaven sobre la pista d'aquests malfactors. La detenció d'aquests dos individus es va fer justament quan es repartien els diners d'un dels robatoris. Els detinguts van oposar una gran resistència als agents. Els Mossos van efectuar diversos registres en domicilis de Viladecans i de Cambrils on els autors dels robatoris portaven un nivell de vida elevat. S'han pogut recuperar diners en efectiu dels robatoris, les bosses transparents de l'empresa de seguretat on les botigues dipositaven els diners i diverses motos de gran cilindrada que havien estat robades.

Els detinguts van passar el dia 15 de juliol a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Gavà, que va decretar el seu ingrés a la presó. Estan acusats de diversos robatoris amb intimidació, robatori i furt d'ús de vehicle, atemptat als agents de l'autoritat i falsificació de documentació. Mentrestant, els Mossos treballen ara per detenir el tercer implicat en els robatoris.

Comenta aquest article