Informació general

El govern municipal presenta un recurs de cassació al Tribunal Suprem per la recent sentència del parc Samà

Per Raquel Samaniego

Moment de la votació del recurs de cassació a l'empresa Med Group

El ple extraordinari d'ahir va aprovar el tràmit per deixar constància de que l'Ajuntament ha presentat al Tribunal Suprem un recurs de cassació, a data 18 de juny de 2010, arran de la sentència emesa pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, aquest passat mes de juny, relacionat amb el contenciós de l'empresa Med Cambrils Golf SL. Aquest nou pas ve després d'aquesta sentència que indicava que l'Ajuntament no dóna justificacions suficients per haver canviat de terreny urbanitzable a terreny rústic les immediacions del Parc Samà. Segons va indicar l'alcalde, Robert Benaiges, el Tribunal Suprem ja ha admès a tràmit aquest recurs. Aquest punt del ple va ser aprovat per 12 vots positius (PSC, ERC, ICV i el regidor no adscrit), l'abstenció de la PLIC i CiU i el vot en contra del PP.

Aquests mateixos vots va tenir el decret del recurs de cassació a una sentència sobre l'empresa Bienestar y Confort S.A., a data de 23 de juny de 2010. Segons Benaiges, aquesta empresa va presentar inicialment un recurs contra el Pla General, ja que s'havia passat també un terreny de Mas d'en Bosch d'urbanitzable a rústic. En aquest mateix punt de l'ordre del dia es va incloure la denegació de comptabilitat d'una funcionària, que va ser votada per tothom a favor.

Altres punts del ple

Ahir es va designar qui és la nova gerent d'Aparcam després de la jubilació de l'actual encarregat, Esteve Mariné. L'escollida ha estat Cristina Aparicio, i el seu nomenament va ser votat en contra pel PP; la PLIC i CiU es van abstenir; i l'equip de govern i el regidor no adscrit va votar a favor. Els principals arguments de l'oposició va ser que en les juntes d'Aparcam, on estan tots representats, no es va donar informació al respecte ni cap presentació oficial. D'altra banda, Mercè Dalmau, de CiU, apuntava que la selecció ha de ser "clara i acurada", i que la publicitat que s'ha fet d'aquest lloc de treball "no havia estat prou pública".

Comenta aquest article