Esports

El FC Cambrils i el Cambrils Unió es veuran les cares el proper 7 de novembre en el derbi local de Primera Territorial

Per Redacció

Imatge del derbi local disputat en la temporada 2002-2003. El primer dels dos partits de la temporada es va jugar el 10 de novembre de 2002 i va aixecar una gran expectació.

La Federació Catalana de Futbol va fer públiques, la setmana passada, els calendaris de competició per a la temporada 2010- 2011. El FC Cambrils i el Cambrils Unió es trobaran enguany emmarcats al grup 6 de la Primera Territorial i, vuit temporades després, es tornarà a viure el derbi local cambrilenc. El primer dels partits que enfrontarà els dos equips cambrilencs de primera tindrà lloc el 7 de novembre i la tornada serà el 27 de març de 2011.
D'altra banda cal dir que el FC Cambrils començarà la competició a casa, el proper 12 de setembre, davant la Canonja mentre que el Cambrils Unió jugarà el seu primer partit al camp de l'Ampolla.

A hores d'ara, els dos equips cambrilencs de Primera Territorial estan enllestint les plantilles per aquesta propera temporada que s'iniciarà, amb els primers entrenaments, els primers dies del mes d'agost.

Unes 400 persones van assistir al partit entre el FC Cambrils i el CF Oleastrum, l'any 2002

El partit entre el FC Cambrils i el CF Oleastrum, el novembre de l'any 2002, va aixecar una gran expectació. Al voltant d'uns 400 aficionats, xifra inèdita a l'estadi municipal, es van donar cita aquella tarda de novembre. El derbi local, en aquella ocasió, es va decantar pels interessos del FC Cambrils que va derrotar el CF Oleastrum per un contundent 5 a 0.
L'alineació del FC Cambrils va ser: Morell, Carlos (Quique), Sabaté, Toni, Fernando, Cristian (Dani Ruiz), Emilio (Artald), Àvila, Porro (Gistau), Soto i Calvet. Els gols van ser obra de Calvet(3) i de Emilio i Cristian.

Pel CF Oleastrum van jugar: Eusebi (Gerard), Alegret, Clemente (Raúl), Juande, Reche, Mariano, Víctor, Jordi Pérez (Mañas), Alberto, Peta (Luceño) i Xavi Mus (Aitor).

L'entrenador del FC Cambrils era Santi Juncosa mentre que el de l'Oleastrum era Joan Ferraté "Rufino".

Abans d'aquest partit, el FC Cambrils i l'Oleastrum feia 26 temporades que no s'havien trobat en competició oficial. Concretament a la temporada 1975 - 1976 quan tots dos eren a Tercera Regional.



Comenta aquest article