Bons resultats dels Vent d'Estrop-Vogadors de Cambrils a la tercera regata de la Lliga Catalana de Llaguts celebrada a Mataró

Un moment de les regates celebrades aquest passat diumenge a Mataró

Aquest passat diumenge, 18 de juliol, es va celebrar a Mataró (Maresme) la 3a regata de la VIII Lliga Catalana de Llaguts. El club cambrilenc va tornar a ser el club que va participar amb més categories i vogadors, amb un total de 10 tripulacions. D'altra banda, els resultats obtinguts han estat força bons, havent assolit un total de 4 podis en les 8 categories en les que va participar.

Excel·lents resultats de les categories inferiors i de l’Absolut Fèmina

Cal tornar a destacar l’excel·lent estat de forma de la tripulació Cambrils A a la categoria Absolut Fèmina, en la que van assolir la primera posició en la prova cronometrada i a la Final A, van tornar a imposar-se amb autoritat, per davant de CR Empuriabrava, CN Bétulo i CR Treumal. La Tripulació Cambrils B va classificar-se en 7a posició a la crono, i va imposar-se a la Final B, per davant de CN Flix, Capgrossos de Mataró i CR Santa Cristina, assolint la 5a posició final.

Pel que fa a la categoria Absolut Masculí, els cambrilencs van obtenir el 5è millor temps a la crono però no van poder mantenir aquesta posició a la Final B, perdent dues posicions en favor de CR Pescadors i CR Santa Cristina, aconseguint la 7a posició final.

A la categoria de Veterà Fèmina, la tripulació cambrilenca va aconseguir classificar-se en 4a posició a la crono, mantenint a la Final A, la mateixa posició final per darrera de CN Badalona, CR Badalona i AVB Torredembarra.

Pel que fa a Veterà Masculí, Cambrils A va aconseguir el 5è millor temps a la crono, classificant-se així per a la Final B, i va acabar guanyant-la amb autoritat per davant de Capgrossos de Mataró, CR Badalona i CN Bétulo. En canvi, la tripulació Cambrils B, no va poder classificar-se per a les finals, després d’haver aconseguit el 9è millor temps.

A les categories inferiors però, és on es van aconseguir els millors resultats, demostrant un cop més, la bona feina que s’està fent amb les xiquetes i xiquets del club. A la categoria Infantil, en sistema de final directa, els vogadors cambrilencs van aconseguir la 1a posició, guanyant de forma clara a CR Santa Cristina A, CN Flix A i CN Flix B.

A la categoria Cadet Fèmina, després d’haver-se classificat en la 1a posició a la crono, es van tornar a imposar a la final a CR Santa Cristina, CR Empuriabrava i CR Pescadors.

A la categoria Cadet Masculí, van aconseguir classificar-se en 2a posició a la crono, i un cop a la final, van mantenir aquesta posició, un cop més, per darrera de CR Pescadors. Finalment, a la categoria Juvenil Masculí, també en final directe, els cambrilencs van assolir la 4a posició final, per darrera de CR Santa Cristina, CN Flix i CN Badalona.

La 4a prova de la Lliga Catalana se celebrarà el proper 8 d’agost a Lloret de Mar (La Selva) i el club cambrilenc espera poder millorar els resultats assolits en aquesta 1a meitat de la Lliga i mirar de classificar-se pel màxim de finals A.

Lliga de l'Ebre

Aquest passat dissabte, a la platja de les Delícies de Sant Carles de la Ràpita, es va disputar la I Regata de Muletes de les Terres de l’ Ebre. En aquesta competició, les tripulacions són de 6 vogadors més timoner,  i es participa en categoria absoluta femenina i masculina. Vent d’ Estrop,  hi va participar amb una tripulació femenina i una altra de masculina. A la categoria Absolut Masculí va aconseguir la cinquena posició i a la d’Absolut Fèmina, la segona posició.

Les propera regata se celebrarà el 7 d’agost a l’Ametlla de Mar.