Cultura

La dansa vertical a la torre del Port inaugura el 36è Festival de Música Internacional de Cambrils

Per Redacció

Un moment de l'espectacle de dansa vertical a la torre del Port

El 36è Festival de Música Internacional de Cambrils s'ha estrenat amb la dansa, aquest passat dissabte a la nit. Però aquest primer espectacle no va ser de cap dels diferents tipus de dansa habituals ni tampoc va ser en cap dels escenaris habituals del Festival. L'espectacle el va protagonitzar la companyia Delrevés amb la seva espectacular dansa vertical que va tenir les parets de la torre del Port com a lloc d'evolució. L'espectacle, que el protagonitzen dos ballarins i dos músics, va deixar atònits a la gent que passejava el passat dissabte a la nit pel port.

Delrevés és una companyia fundada per Saioa Fernández i Eduardo Torres i parteix de diferents disciplines dins de les arts escèniques. En el seu espectacle fusionen la dansa contemporània, les arts marcials i el teatre amb la dansa vertical. L'espectacle compta amb les composicions del músic francès Aurelien Rotureau.

La propera cita del Festival de Música és avui a les 10 del vespre al parc del Nou Cambrils on dins del Petit Festival actuaran el Quartet de Saxofons Limnos. L'entrada és gratuïta.

Els dos ballarins van evolucionar per les parets de la torre del Port

Comenta aquest article