El pilot cambrilenc Xavier Maza queda desè a la darrera prova de la Copa Catalana de velocitat disputada a Castellolí

El pilot cambrilenc Xavier Maza en plena competició

El pilot cambrilenc Xavier Maza de l'equip de competició motociclista Astro's va participar el passat dissabte 10 de juliol en la tercera cursa de la Copa Catalana de Velocitat PromoRacc i Trofeu Luma, que va tenir lloc al circuit de Castellolí. La intensa calor va ser una de les protagonistes de la jornada amb temperatures de fins a 36º, element que va afectar físicament als pilots participants.

El jove pilot de Cambrils, Xavier Maza, va iniciar la cursa des de la 12a posició i va finalitzar la primera mànega en aquest mateix lloc, mentre que en la segona mànega, Maza va aconseguir pujar fins a la vuitena posició. Cal destacar que aquest és un circuit molt tècnic i dur, que compta amb una llarga recta de 150 metres, mentre que la resta del circuit té un total de 17 revolts. Després de disputar les dues mànegues, el pilot cambrilenc va finalitzar la prova en la desena posició. Amb aquest resultat, Xavier Maza se situa en la dotzena posició de la classificació general del campionat.