Esports

L'atleta cambrilenca Elbereth Lanciano queda 12a a la prova de llançament de martell del campionat d'Espanya

Per Pere Ferrando

Imatge d'arxiu d'Elbereth Lanciano durant la prova de llançament de martell al Campionat de Catalunya juvenil disputat a principis d'aquest mes de juliol

El passat cap de setmana es va disputar a l'Estadi Enrique López Cuenca de la localitat malaguenya de Nerja el Campionat d'Espanya Juvenil d'Atletisme a l'aire lliure. El Club Atletisme Cambrils hi va ser representat per l'atleta Elbereth Lanciano a la prova del llançament de martell. Es tractava del 85è Campionat d'Espanya, en el qual hi han participat atletes locals al llarg de la història del club cambrilenc.

L'Elbereth Lanciano hi participava després d'haver quedat subcampiona de Catalunya de la disciplina. Amb aquesta participació, l'atleta cambrilenca sumava el tercer campionat estatal consecutiu. Amb un millor llançament de 34,22 metres assolia la 12a posició final del campionat.

Amb aquesta competició es dóna per acabada la temporada 2009-2010. Cinc han estat els atletes locals que han participat a Campionats d'Espanya, destacant l'actuació del més jove, el cadet David Álvarez, que va obtenir la 5a posició a la disciplina de salt amb perxa.

Comenta aquest article