Esports

Un centenar de palistes competeixen en el 2n Open de Tennis Taula Ciutat de Cambrils

Per Berta Ruiz

Un moment del torneig, el passat diumenge al migdia al Palau Municipal d'Esports

El Palau Municipal d'Esports va ser l'escenari durant tota la jornada del passat diumenge del 2n Open de Tennis Taula Ciutat de Cambrils organitzat pel Club Tennis Taula Cambrils.

La diada esportiva es va iniciar al matí i es va allargar fins a mitja tarda. En aquesta hi van participar uns 94 palistes vinguts d'arreu de la demarcació de Tarragona i d'altres punts de Catalunya, amb clubs provinents de Lleida, del Vendrell, de Tarragona de Vilanova i la Geltrú, de Vilafranca del Penedès, de Badalona o Girona. Al llarg del torneig es van disputar tot un seguit de partits, tant en federat com en no federat de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i juvenil i veterans.

La representació local va quallar molt bons resultats amb un tercer lloc per a Guillermo González en categoria juvenil, un tercer lloc per Alberto Romero en la competició de no federats en la categoria masculina, un primer lloc per a Zulema Romero en categoria femenina i una vuitena posició en la classificació general del torneig per a la palista, un setè lloc per a Fabián Teruel, un primer lloc per a Enric Rodríguez en la categoria benjamí, un segon lloc per a Josep Pajuelo en la categoria absoluta i un primer lloc per a Josep Rodríguez en la categoria de veterans.

Comenta aquest article