Esports

El 7è Torneig de Bàsquet 3x3 aplega un centenar de joves esportistes a Cambrils

Per Redacció

Les pistes del passeig de les Palmeres van acollir el 7è Campionat de Streetball de Cambrils

Les pistes de bàsquet del passeig de les Palmeres van aplegar el passat dissabte durant tot el dia el setè Torneig de Bàsquet 3x3 Cambrils, també anomenat Streetball. Més d'un centenar de joves del territori català, com pot ser de Calaf, Reus, Tarragona, o la Selva del Camp, així com també d'altres punts de l'Estat, com Irún (País Basc), van trobar-se al nostre municipi per intentar endur-se aquest campionat. Hi van participar diferents categories, que van anar des dels més petits, passant per infantil, júnior i sènior.

Els guanyadors

En la categoria sènior, van guanyar Pou's and Sort, quedant segons The Packets, i tercers Take care with pedals, amb els cambrilencs Egon Wiehoff, Javi Rojas, Feliipe Ruizi i M. Diego Martín. En la categoria júnior, van guanyar els cambrilencs Los Pichapiedra, amb Jordi Garcia, Jordi Pallisé i Kevin Mao. Els segons classificats van ser els Team PSP Ploms, i els tercers, Four Minor, amb integrants de Cambrils i altres d'Irún, que van ser Borja Villaverde, Ferran Martín, Ferran Bautistat i Asier Añorga.

En la categoria infantil, els primers van ser El Mínim Esforç, seguits dels cambrilencs Invictus, amb Gino Rachitti, Jordi Sabater i Salvador Olivé; i els tercers, els també cambrilencs Los All Star, amb Marc Paulet, Miquel Navarro, Jaume Sabater i Álex Horta. Per últim, en la categoria 'mini', van guanyar els cambrilencs NBACB, Oriol Domènech, Roger Ruiz i Guillem Álvarez; seguits dels 'Five Girls', un grup femení cambrilenc format per Ariadna Ferraté, Anna Garcia, Lídia Garcia, Ona Juncosa i Lídia Ardilla. Per últim, els Tecno Cambrils, amb Xavi Prim, Iñigo Arbiza, Davia Gracia i Tomas Kohan, van fer-se amb la tercera posició.

Un moment d'un dels partits disputats el dissabte a la tarda

Comenta aquest article