Esports

Resultats satisfactoris dels vogadors de Vent d'Estrop a la II Regata de la Lliga a Flix

Per Redacció

Un moment de l'arribada d'un dels equips femenins de les vogadores cambrilenques

Aquest passat diumenge es va celebrar a Flix la segona regata de la VIII Lliga Catalana de Llaguts. El club cambrilenc es va presentar amb un total de 10 tripulacions, convertint-se de nou, en el club que participava en més categories i amb més vogadors. La novetat de Flix va ser que, a causa que l’ample del riu no permetia la col·locació del camp normal de regates, és a dir, 4 carrils amb 4 boies, es va estrenar una nova modalitat, amb 4 carrils però 2 d’ells en sentit contrari. De manera que a la sortida i la meta se sortia i arribava en sentits contraris. Aquest nou sistema va anar prou bé tot i que va provocar més d’una errada i va ser molt vistós per a públic que va seguir la prova.

Pel que fa als resultats, podem dir que van ser molt satisfactoris per al club cambrilenc. Cal destacar l’espectacular regata de la tripulació Cambrils A a la categoria Absolut Fèmina en que van fer-se amb la primera posició tot i haver trencat el timó en la primera ciavoga, obligant-les, gràcies a la perícia del timoner, a fer la resta de la regata amb el timó trencat. Van entrar per davant de CR Empuriabrava, CN Badalona i CN Bétulo. L’altra tripulació cambrilenca de la categoria, Cambrils B, va fer-se amb la 5a posició final, després d’haver guanyat la final B. A la categoria Absolut Masculí, els cambrilencs van classificar-se per a la final B i la van guanyar per davant AE Xino-Xano Deltebre i CR Santa Cristina, fent-se amb la 5a posició final.

Destacada participació de la canalla

Cal destacar també les categories de promoció en les que el club cambrilenc va copar les primeres posicions certificant així la bona feina que s’està fent amb la canalla. A la categoria infantil, els Vogadors de Cambrils van guanyar la regata per davant de CN Flix A, CR Santa Cristina i CN Flix B. A la categoria cadet masculí, la tripulació cambrilenca va assolir, en una final d’infart, la segona posició, superats per CR Pescadors per només 21 centèsimes. A la categoria cadet femení, les cambrilenques van guanyar amb autoritat la final per davant de CR Empuriabrava, CR Pescadors i CR Santa Cristina. I a la categoria juvenil masculí, els nostres xiquets van fer-se amb la tercera posició final, per darrera de CR Santa Cristina i CN Badalona.

Pel que fa a la categoria de veterà masculí, cal remarcar que les tripulacions Cambrils A i Cambrils B van classificar-se per a la final B, guanyant-la la tripulació A, aconseguint la 5a posició final. Cambrils B va assolir la 6a posició. Gran i sana rivalitat entre les dues tripulacions. Finalment, a la categoria veterà fèmina, les cambrilenques van tornar a demostrar el seu bon estat de forma, fent-se amb la tercera posició final per darrera de CR Badalona A i AVB Torredembarra.

La tercera prova de la Lliga Catalana se celebrarà el proper 18 de juliol a Mataró i el club cambrilenc espera continuar en la línia de bons resultats tot i que haurà de seguir treballant per millorar sobretot les proves cronometrades que donen accés a les finals per poder classificar a totes les tripulacions a les finals A.

L'equip Cambrils A va aconseguir la primera posició tot i haver trencat el timó

Comenta aquest article