Esports

Les atletes Elbereth Lanciano i Sílvia Gutiérrez sumen una medalla d'argent i dues de bronze al campionat de Catalunya juvenil

Per Pere Ferrando

Elbereth Lanciano durant un moment de la prova de llançament de martell

Aquest passat diumenge 4 de juliol es va disputar el campionat de Catalunya juvenil a l'estadi municipal d'atletisme d'Amposta. Per part del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part dues atletes –Elbereth Lanciano i Sílvia Gutiérrez– les quals es van classificar pel campionat. De fet, aquest estava reservat als millors 16 atletes de Catalunya de cadascuna de les especialitats.

L'Elbereth Lanciano assolia la medalla d'argent al llançament de martell amb una marca de 34.78 metres, i per arrodonir la jornada, assolia la medalla de bronze al llançament de pes amb un millor llançament de 8.97 metres. Amb aquestes dues medalles, l'Elbereth s'ha convertit en l'atleta femenina del club cambrilenc en guanyar més medalles en campionats de Catalunya. Concretament, durant les set temporades que porta al club, ha pujat 13 vegades al pòdium: tres medalles d'or, quatre medalles d'argent i sis medalles de bronze són el seu currículum esportiu. Totes elles assolides en disciplines de llançaments.
 
Per altra banda, l'atleta local Sílvia Gutiérrez assolia la medalla de bronze al salt d'alçada superant el llistó a 1.50 metres. Tanmateix era 5a als 100 metres. tanques amb una marca de 16”62.

La propera cita dels atletes juvenils és el campionat d'Espanya que es disputarà el proper cap de setmana a Nerja (Màlaga). En aquest campionat l'Elbereth disputarà la prova de llançament de martell.

Sílvia Gutiérrez durant la prova de salt d'alçada

Comenta aquest article