Esports

El cambrilenc Albert Puig, nou secretari tècnic de formació del FC Barcelona

Per Lluís Rovira i Barenys

Una imatge del cambrilenc Albert Puig, aquest passat dissabte durant el pregó de les festes al barri de Nou Cambrils

El cambrilenc Albert Puig ha passat a formar part de la cúpula tècnica del FC Barcelona, segons es va donar a conèixer el passat divendres en la remodelació d'aquest apartat. Concretament, el seu càrrec és el de secretari tècnic de l'àrea de formació amb el qual coordinarà tot el futbol base del Barça, des del juvenil B fins al prebenjamí. En aquesta àrea formativa tindrà com a director tècnic a Guillermo Amor.
El nou organigrama que va donar a conèixer el FC Barcelona aquest passat divendres divideix l'estructura del futbol en dos apartats, el formatiu que engloba els equips base fins el juvenil B, i el professional que comprèn el primer equip, el Barça B i el juvenil A. En aquesta àrea professional Zubizarreta ha estat nomenat com a director tècnic mentre que el gironí Narcís Julià en serà el secretari tècnic. Aquesta cúpula es completa amb Albert Valentín, que farà de nexe entre els dos apartats tècnics.

Albert Puig era fins ara l'entrenador de l'infantil B del Barça. Aquest nou càrrec suposa un rellançament de la seva tasca dins del club i comporta unes noves responsabilitats i una més alta disponibilitat que, d'entrada, l'obliguen a traslladar-se a viure a Barcelona. Tal com explicava aquest passat dissabte a Revista Cambrils Diari Digital, Albert Puig està molt il·lusionat amb aquesta nova etapa que enceta i que ha signat per un període de tres anys.

Comenta aquest article