Informació general

Els comerciants del Pòsit es mostren satisfets amb l'arranjament de la plaça de cara a l'estiu

Per Raquel Samaniego

Els treballadors ultimaven els darrers detalls de la plaça del Pòsit el passat dimecres

Les obres de la plaça del Pòsit ja s'han aturat fins a meitats del proper mes de setembre. Fa 20 dies, una trentena de comerciants, restauradors i veïns de la zona es van traslladar a l'Ajuntament per tal de fer arribar a l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges, les seves peticions respecte l'arranjament de la plaça, ja que veien que l'arribada dels turistes era pròxima i els treballs eren força lents. Els treballadors van acabar de fer les darreres millores el passat dimecres, i ara, els empresaris es mostren satisfets de com ha quedat la zona i veuen amb bons ulls les actuacions que l'Ajuntament i l'empresa constructora han portat a terme.

La principal millora és la vorera de formigó de quatre metres que han deixat a cada banda de la plaça, que permet que tothom pugui passar en bones condicions. Una altra de les peticions era l'adequació de la part central de la plaça com a aparcament provisional durant els mesos d'estiu, una demanda que finalment no va ser acceptada per l'Ajuntament per diverses qüestions tècniques. D'altra banda, a la reixa que separa la plaça de la vorera, s'ha instal·lat una tela de color verd que impedeix que es vegi aquesta part central.


Una vegada passats els mesos de l'estiu es començarà a fer el forat i els murs pantalla del pàrquing, un procés bastant complicat tècnicament per la proximitat al mar. Aquest aparcament serà d'una planta soterrània i comptarà amb un centenar d'aparcaments.


Els operaris, col·locant la tela que impedeix que es vegi la part central de la plaça del Pòsit

Comenta aquest article