Esports

Iván Cervantes ocupa la tercera posició en el Mundial d'Enduro després de cinc jornades

Per Redacció

Imatge d'arxiu del pilot cambrilenc Iván Cervantes

El cambrilenc Iván Cervantes està tenint més dificultats de les que s'esperava en aquest Campionat Mundial d'Enduro. Després de 5 jornades, el pilot cambrilenc ocupa la tercera posició de la classificació, després de les dures proves a Kwidzyn (Polònia) i Puchov (Eslovàquia). "Aquest mundial està sent molt difícil, i l'experiència és un grau" confessa Iván Cervantes, que assegura que continuarà lluitant per aquest campionat.

A la 4a prova, celebrada a Kwidzyn (Polònia), Cervantes va aconseguir remuntar i passar de la segona posició a la primera, compartint el primer lloc amb el seu màxim rival Mika Ahola. Des d'un primer moment, el pilot cambrilenc li va costar adaptar-se al terreny: "no hi havia feeling", deia, i va provocar que acabés la primera volta amb un desavantatge de 19 segons. Finalment, una caiguda en l'última especial de la segona jornada de la 4a prova,  el cross test, el va fer perdre la primera posició per 0'8 centèsimes.

A Puchov, Eslovàquia, no va faltar la pluja característica d'aquesta prova, que remulla els pilots any rere any. Segons confessa Iván Cervantes, "era molt complicat mantenir-se en peu". En la primera jornada d'aquesta cinquena prova, el pilot cambrilenc va baixar fins la quarta posició de la classificació per una enganxada al enduro test que li va fer perdre molts de temps. Tot i així la segona jornada va ser encarada amb optimisme i a falta d'una volta, Iván Cervantes, havia pujat fins a la segona posició. Però un error en l'últim enduro li va costar un "punts molt valiosos", acabant la prova en tercera posició.

Comenta aquest article