Informació general

Primers passos per a la creació d'una associació cambrilenca per a malalts afectats d'artritis reumatoide, artrosi i dolor crònic

Per Berta Ruiz

Un moment de la trobada informativa ahir a la tarda al centre Les Basses

Ahir a la tarda al Centre Les Basses va tenir lloc una reunió informativa per a la creació d’una nova associació cambrilenca per a malalts, familiars i amics de persones afectades d’artritis reumatoide, artrosi i dolor crònic. Cal destacar que aquesta associació es posa en marxa fruit de la iniciativa personal d'una persona afectada d'artritis reumatoide. Durant la trobada d'ahir, que va comptar amb la presència de la regidora de Polítiques Socials i Salut de l'Ajuntament –Maricel Llaveria– i la col·laboració de dues representants de l'associació Dones Amunt, es va explicar que l’objectiu d'aquesta futura associació és reunir esforços per millorar la qualitat de vida i els recursos que es destinen vers els afectats d'aquestes malalties.

Segons es va informar ahir, durant l'estiu es treballarà en l'elaboració dels estatuts de la nova associació i es difondrà aquesta iniciativa per tal de fer-ho arribar al màxim de gent possible. De cara a la Fira d'Entitats del proper 12 de setembre, l'objectiu es donar a conèixer públicament la creació d'aquesta associació per a malalts afectats d'artritis reumatoide, artrosi i dolor crònic i captar gent que vulgui pertànyer a aquesta.

Per aquelles persones que vulguin conèixer més informació sobre la creació d'aquesta associació es poden posar en contacte amb el Servei Municipal de Salut de la regidoria de Polítiques Socials i Salut de l'Ajuntament a través del telèfon 977 36 82 17.

Comenta aquest article