Informació general

La Policia Local de Cambrils destrueix 736 objectes il·legals requisats als venedors ambulants

Per Francesc Bermúdez

El material destruït va ser interceptat en els darrers mesos per la Policia Local de Cambrils

La Policia Local de Cambrils, el passat divendres al matí, va procedir a la destrucció del material requisat als venedors ambulants des de començaments de l'any 2010. El material va ser triturat per un camió de Secomsa que després va ser traslladat a la planta incineradora de Sirusa. Entre el material requisat hi havia 736 objectes diversos com cinturons, ulleres, bosses i gorres; 920 DVD's i 1036 DVD's.  Segons el cap de la Policia Local de Cambrils, Josep Francesc Martínez, la majoria d'aquest material s'ha requisat en els últims dos mesos.

Tot i que la mesura més visible és el requisament de material, en Josep Francesc assegurava "que també s'investiga per trobar pistes de les màfies que proporcionen el material". Respecte a la decisió de multar als compradors, el cap de la Policia Local insistia en que aquesta infracció ja estava reconeguda des de fa temps, "tot i que sempre es fa difícil, ja que és impopular". En aquesta línia, el cos de policia col·locarà cartells informant als compradors i als venedors de la infracció que suposa la venta ambulant.

La Policia Local preveu que aquest estiu sigui similar als anteriors pel que fa al nombre de venedors ambulants. Respecte a la pressió de les patrulles turístiques sobre la venta ambulant, Francesc Josep Martínez destacava la col·laboració amb altres cossos policials:  "treballem en coordinació amb els Mossos d'Esquadra i el cos de Policia Nacional en matèria de microoperatius en moments puntuals".

Comenta aquest article