Informació general

El carrer de Sant Plàcid continua tallat, dos mesos després d'iniciar-se la reparació del paviment

Per Lluís Rovira i Barenys

Aspecte del tram final del carrer de Sant Plàcid, aquest matí
Aspecte del tram final del carrer de Sant Plàcid, aquest matí | Lluís Rovira i Barenys

Avui fa dos mesos que es va tallar al trànsit la circulació pel carrer de Sant Plàcid en motiu de les obres de reparació del paviment. Recordem que el paviment d'aquest carrer, un any després d'haver-se col·locat, presentava greus deficiències amb trams enfonsats pel pas dels vehicles. Així doncs, el passat 15 d'abril es va començar a aixecar tot el paviment central i s'ha tornat a col·locar. Tot i que en un principi es va parlar d'un tall al carrer per un període d'un mes i mig, ja en portem dos i el carrer encara està tallat. Segons fonts de l'empresa, el carrer s'obrirà aquest proper dijous o divendres, un cop transcorregudes tres setmanes des de l'enllestiment de les obres. Aquestes tres setmanes s'han volgut deixar com a mesura de seguretat per tal de que el paviment quedi ben compactat, segons van dir.


Una direcció prohibida que dura dos dies

El carrer de Sant Plàcid enregistra una elevada circulació de vehicles i des del consistori, fa temps, es pensava en aplicar alguna restricció circulatòria a la zona. I aquesta restricció va tenir un intent, la setmana passada, quan es va col·locar uns senyals de circulació prohibida a l'alçada del carrer Verge del Camí amb la cruïlla amb l'avinguda de la Independència, de manera que s'impedia accedir al carrer de Sant Plàcid i al carrer de les Creus venint d'aquella direcció i només es feia possible l'accés a aquests carrers venint des del carrer de l'Hospital. Però aquesta senyalització només va durar dos dies, el dimarts 8 de juny es posaven els senyals i el dijous 10 de juny es treien. Segons ha pogut saber Revista Cambrils Diari Digital, les queixes d'algun veí hi van tenir molt a veure en aquesta retirada dels senyals de trànsit.

Més canvis en la circulació

Però sembla que els canvis circulatoris a la zona encara no han acabat. Fa poc, amb l'obertura dels carrers de les antigues instal·lacions de la Cooperativa Agrícola, ha quedat una zona per resoldre. El carrer que puja en direcció a la plaça de la Font s'ha bloquejat, provisionalment, amb unes barreres de plàstic. La intenció de l'Ajuntament és el de col·locar un piló mòbil per accedir a aquesta zona i del qual només tinguin el comandament d'accés els veïns de l'edifici del Sindicat per tal d'accedir al pàrquing que hi ha en aquest carrer.
Mentrestant, l'ajuntament continua col·locant senyals de circulació prohibida. Ahir mateix se'n va col·locar una al carrer de Sant Josep des de la plaça de la Font, un carrer que ja té restringit l'accés amb uns pilons i que només en tenen les claus els tres veïns que accedeixen als seus pàrquings en aquest carrer.


Aquest senyal de circulació prohibida es va col·locar el dimarts 8 de juny i va ser retirada dos dies després
 

Comenta aquest article