Informació general

Una baralla entre venedors ambulants i agents de la Policia Local se salda amb un detingut

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de la baralla d'ahir al vespre amb un venedor detingut per un agent mentre que l'altre agent s'encara a un altre venedor, a la platja de Salou. Pel terra del passeig es poden veure ulleres de sol que havien caigut en la fugida dels venedors

Els conflictes amb els venedors ambulants il·legals continuen. Ahir al voltant de les nou del vespre, al passeig marítim del Cap de Sant Pere, a la zona limítrof amb Salou, es van produir uns incidents entre venedors ambulants i agents de la policia local de Cambrils que es va saldar amb la detenció d'un venedor. Tal com han apuntat diferents testimonis dels fets a Revista Cambrils Diari Digital, tot va començar quan van aparèixer dos agents de la policia local de Cambrils pel passeig, fet que va provocar que els venedors arrepleguessin els seus estris i marxessin en direcció a Salou. Un cop traspassat el terme municipal els venedors es van quedar aturats i es va iniciar una discussió entre els agents i el grup de venedors. De la discussió es va passar als fets quan un agent va entrar dins el terme municipal de Salou i va requisar el material d'un dels venedors i el va portar cap el terme municipal cambrilenc. En un moment es va originar una baralla en la que els agents es van veure superats en nombre i que, finalment, després d'uns moments de corredisses es va saldar amb la detenció d'un venedor. En els moments de més tensió es van veure volar algunes pedres d'una mida considerable que, sortosament, no van arribar a impactar a ningú.
Tot això va passar davant la sorpresa d'un bon nombre de gent que, en aquelles hores, caminava pel passeig litoral. Moments després de la baralla van fer acte de presència agents de la policia local tant de Cambrils com de Salou.

Aquest incident se succeeix després que diferents mitjans de comunicació, entre ells TVE, es fessin ressò d'un cert relaxament de la vigilància policial cap els venedors ambulants il·legals. Segons ha pogut saber Revista Cambrils Diari Digital, que aquesta darrera setmana i per tal de donar resposta a aquestes afirmacions, s'ha accentuat la vigilància policial a tota la zona costanera de Cambrils.

Comenta aquest article