Més de 150 nois i noies participen en el 18è Campionat Local d'Atletisme, XI Memorial Carolina Marín

Per Pere Ferrando

Un moment d'una de les curses disputades a la pista d'atletisme, el passat diumenge

Un cop més, el Campionat Local d’Atletisme va aplegar diumenge un gran nombre de participants. En la 18a. edició d’aquesta trobada atlètica, prop de 150 escolars provinents de tots els centres educatius de Cambrils van participar en la disputa de les curses de velocitat, resistència, curses amb tanques, relleus, salts i llançaments que marcava el reglament de la competició. Així, aquesta Festa Social de l’atletisme continuava sent el referent dels nois i noies en edat escolar de Cambrils que volien provar les seves qualitats atlètiques.

El XI Memorial 'Carolina Marín' és un reconeixement al record d'aquesta noia, atleta del club, que ens va deixar fa onze anys, però que tot i així encara és posseïdora del rècord absolut de Cambrils dels 100 metres llisos. El memorial premia als joves més qualificats en l'apartat de la velocitat. Els guanyadors van ser: en benjamí masculí, Marçal Masip; en benjamí femení, Helena González; en aleví masculí, Aaron Carayol; en aleví femení, Clàudia Buil; en infantil masculí, Bryan Serrano; en infantil femení, Maria Álvarez; en absolut masculí, Xavier Crusells; i en absolut femení, Sílvia Gutiérrez.

Col·laboració dels centres educatius

Els guanyadors de cada categoria van rebre, a més de la medalla d’or, un trofeu commemoratiu. La competició va acabar amb el repartiment de medalles i trofeus per als guanyadors i regals per a tots els participants per a premiar el seu esforç. Una Festa Social de l’atletisme que va tornar a tenir èxit gràcies a la col·laboració dels centres educatius, i de forma especial als seus mestres d'Educació Física, per haver donat la màxima difusió possible d’aquesta competició als seus alumnes. Igualment, el Club Atletisme Cambrils vol donar les gràcies a la col·laboració econòmica d’institucions, empreses particulars i entitats financeres que, amb la seva aportació, fan possible que la flama de l’atletisme es mantingui encesa.