Cultura

El grup instrumental Crescendo de l’Escola Municipal de Música ofereix el seu concert de final de curs a la Cripta

Per Josep Maria Ferrando

Un moment de l'actuació del conjunt instrumental Crescendo de l'Escola Municipal de Música de Cambrils, el passat dissabte al vespre a la Cripta de l'Ermita

En el marc del cicle Concerts de Primavera, la Cripta de l’Ermita es va omplir de gom a gom el passat dissabte a les vuit del vespre per assistir al concert que va oferir el conjunt instrumental Crescendo de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, com a concert de fi de curs.

Sota la direcció del professor Dídac Arcas i amb el suport dels altres professors i professores del departament de vent, vint-i-vuit alumnes de l'Escola Municipal de Música de Cambrils van interpretar un repertori de peces força conegudes com La Gracia de Dios de M. Roig, Aladdin de Alan Merken, The Mission de Ennio Morricone i The Beatles in Concert de Lennon & MacCartney, entre d’altres. Tot plegat un concert força entretingut i molt aplaudit pel públics i els familiars dels alumnes que eren a la Cripta.

Al finalitzar del concert el professor i director Dídac Arcas va agrair a tots els alumnes que formen el grup Crescendo el seu esforç i dedicació als assajos que han fet al llarg de tot el curs, sense els quals no hauria estat possible arribar al nivell de qualitat que han assolit.

El Duo Martins-McCloure actua a la Cripta amb peces d'Albèniz, Falla, Ravel i Granados

D'altra banda, ahir diumenge a les vuit del vespre la Cripta va ser l’escenari de l’actuació de dos artistes de fama internacional, la mezzosoprano hispano-argentina Marisa Martins, una virtuosa del Lied en música francesa i espanyola, acompanyada al piano per Mac McClure, pianista nascut als Estats Units i especialista en el repertori per a piano espanyol. Tots dos van oferir una actuació d’una qualitat molt elevada. Centrada amb el títol Albèniz a Paris, Marisa Martins va interpretar en francès obres d’Isaac Albèniz, Maurice Ravel, Enric Granados i Manuel de Falla. Marina Martins va demostrar tot el seu talent amb l’expressivitat artística que va desplegar al llarg del concert, sobre tot a l’apartat d’Histoires naturelles de Maurice Ravel, explicant el contingut de cada cançó en català abans d’interpretar-la.

Aquest concert va ser tot un luxe que l’Ajuntament de Cambrils va posar a l’abast dels cambrilencs dins del Cicle de Concert de Primavera a la Cripta de l’Ermita.

Actuació del Duo Martins-McCloure, ahir diumenge al vespre a la Cripta de l'Ermita

Comenta aquest article