Esports

Tres patinadores cambrilenques pugen el podi del II Trofeu d'Iniciació de Patinatge Artístic disputat a Cambrils

Per Redacció

Patinadores cambrilenques que van participar en la competició de nivell I

Aquest passat cap de setmana, el Palau Municipal d'Esports de Cambrils va acollir el II Trofeu d'Iniciació 2010 de Patinatge Artístic. Aquesta cita va comptar amb la participació de 145 patinadors provinents de diferents clubs de la demarcació de Tarragona.

Per part del Club Patí Cambrils hi van prendre part un total de 16 patinadors, dels quals tres van pujar al podi. En el nivell I, Itziar Rofes va aconseguir la primera posició en la categoria de 0 a 8 anys; Natalia Arroyo va ser segona en la categoria d'entre 9 i 10 anys i en el nivell II Mireia Villas també va ser segona en la categoria de més de 13 anys.

La classificació de la resta de patinadors cambrilencs participants va ser la següent: en nivell I en la categoria de 0 a 8 anys, Maria Carbó es va clasificar en la 7a posició, Nuria Cardona en la 8a, Laia Gavaldà en 12a, Anna Ramos en 14a, Silvia Lahera en la 15a posició, Laura Martínez en la 16a i Carla Herrera en 19a posició. En la categoria de  9 i 10 anys, Greta Trimakayte va obtenir la 11a posició i Josep Franqueza la 13a. En nivell II en la categoria  de 9 i 10 anys, la patinadora Sheila Hurtado es va classificar en la 4a posició; en categoría d'11 i 12 anys Laia Granero en va quedar 14a i en la categoria de més de 13 anys, Montse Rius va obtenir la 7a posició i Laia Muñoz la 8a.

Patinadores cambrilenques que van participar en la competició de nivell II

Comenta aquest article