Informació general

Uns 200 alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme celebren la seva graduació i una festa final de curs

Per Raquel Samaniego

Un moment de l'entrega d'orles a la sala d'actes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme

Uns 200 alumnes de cicles formatius de grau mitjà i superior de l'Escola d'Hoteleria i Turisme van celebrar ahir l'acte de lliurament d'orles com a punt final als seus estudis. L'escola havia preparat el pati exterior per a la graduació, però la pluja va obligar que l'entrega s'hagués de fer a l'interior de la sala d'actes de l'institut, un espai que no va poder acollir a tots els familiars i amics que acompanyaven als estudiants. Es van graduar, en total, cinc classes de primer curs i quatre de segon, que pertanyien als cicles formatius de cuina, carnisseria, animació turística, agències de viatges i restauració.

Al finalitzar aquest acte, es va fer el tradicional aperitiu subvencionat per l'AMPA de l'Escola, i posteriorment, al restaurant gran del centre, es va fer un sopar elaborat pels alumnes cuiners de l'escola, servit pels alumnes de servei, i amenitzat pels d'animació turística. El menjador va aplegar també quasi unes 200 persones entre alumnes i familiars.

La directora de l'Escola, Carme M. Duch, valorava positivament el transcurs de l'any, tot i que "sempre" l'agradaria que fos millor, segons va dir a Revista Cambrils Diari Digital. "Tots els alumnes i els professors venim a treballar amb moltes ganes, ja que som uns privilegiats i tenim un marc incomparable estant al costat de la platja. Però enguany hem tingut 400 alumnes i hem tingut alguna mancança en quant a espai. Tot i així, en general la valoració és positiva, ja que són estudis que tenen molta demanda".

Comenta aquest article