Cultura

El nou grup cambrilenc de rock alternatiu en català 'Bords' guanya el seu primer concurs de maquetes

Per Raquel Samaniego

El nou grup musical el formen, d'esquerra a dreta, Ángel Arroyo (baix), Àngel Torrado (guitarra), Aleix López (veu) i Ángel Merino (bateria)

'Bords' és un dels nous grups musicals de Cambrils. Va néixer el passat any per obrir-se camí amb el grunge i el rock alternatiu íntegre en català. De moment tenen gravades quatre maquetes, amb les que ja han pogut guanyar el primer premi del concurs 'El Bolo', de la Selva del Camp. Aquest certamen consistia en una preselecció en la que tots els grups havien d'enviar les seves cançons, per finalment escollir tres de les formacions per fer un concert en directe. Bords i The Blassis, però, van ser els únics que es van presentar, repartint-se el premi total de 1.200 euros en 800 pels guanyadors i 400 pels segons.

"Aquest premi ens ajuda a seguir endavant, ja que demostra que el nostre treball té un fruit i que la nostra música agrada al públic. És un reconeixement per tot l'esforç que estem fent, per això estem molt satisfets i contents", explicava el cambrilenc Aleix López Gallifa, integrant també del grup No Apto. En aquest nou projecte musical l'acompanyen dos amics més de Tarragona, Álex Merino i Ángel Arroyo, i un altre del Vendrell, Àngel Torrado. La perspectiva del grup és, de moment, aconseguir el màxim de concerts possible, "perquè la gent ens conegui", deia Aleix. "El que més ens agrada i amem és tocar en directe, i per això voldríem en un futur poder gravar alguna cosa més extensa".

La cançó 'Júlia' ja sona al CD conjunt dels grups cambrilencs

Bords va enregistrar pel CD Cambrils Sona, que agrupa diferents creacions dels grups locals, la cançó 'Júlia'. "Per nosaltres això ja és un gran pas, ja que és gratificant que en un CD que el poden escoltar en àmbit territorial també hi estiguem nosaltres. És com un nen que acaba de néixer i que ha de créixer", deia el cambrilenc.

Actuació de 'Bords' en el concurs de la Selva del Camp 'El Bolo'

Comenta aquest article