Cultura

El Col·lectiu de Dones de Vilafortuny Art-21 presenta "L'aigua" una mostra pictòrica on aquest element n'és el protagonista

Per Berta Ruiz

Imatge de grup d'algunes de les alumnes integrants del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny Art-21. A l'esquerra de imatge, la professora Marta Argentina

Un any més, el Col·lectiu de Dones de Vilafortuny Art-21 presenta els seus treballs de pintura realitzats al llarg del curs sota la direcció de l'artista Marta Argentina. Enguany, és l'Espai el Pati del Centre Cultural el que acull aquesta mostra pictòrica que porta per títol "L'aigua" i que conté 21 peces fetes a l'oli, realitzades per les divuit alumnes que integren el grup del taller de pintura del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny. El passat divendres 30 d'abril tenia lloc l'acte d'inauguració de l'exposició, que es podrà visitar fins el proper 15 de maig.

Tal com va explicar la presidenta del Col·lectiu de Dones de Vilafortuny –Obdúlia Boada– a Revista Cambrils Diari Digital, "enguany el tema escollit és l'aigua, i en els diferents quadres exposats sempre hi és present aquest element. Hi apareixen fonts, vaixells navegants, el mar o els rius. La tècnica que hem utilitzat en tots els quadres és l'oli". Aquesta és la segona mostra de l'any, ja que anteriorment el Col·lectiu de Dones de Vilafortuny Art-21 també va exposar al Club Nàutic de Salou.

A banda del taller de pintura, segons va comentar Obdúlia Boada, el Col·leciu de Dones de Vilafortuny també organitza d'altres activitats com patchwork, pilates o sopars en els que es reuneixen i tasten els diferents productes elaborats per les pròpies associades.

Comenta aquest article