Esports

Els atletes cambrilencs s'emporten vuit medalles del Campionat Territorial de Proves Combinades

Per Pere Ferrando

David Álvarez, l'atleta amb la samarreta blava, va aconseguir la medalla d'or en la heptatló

Aquest passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Cambrils el Campionat Territorial de Proves Combinades a l’Aire Lliure en les categories aleví, infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. Ja fa dos anys que els Campionats Territorials d’aquesta disciplina es disputen a casa nostra. La quantitat i qualitat dels atletes locals dóna lloc a que sigui una magnífica possibilitat per a que el públic pugui animar i gaudir de les curses, salts i llançaments dels atletes “de casa”. En aquesta ocasió, van ser 19 els participants del Club Atletisme Cambrils que van assolir una excel·lent estadística: vuit medalles —tres d'or, tres d'argent i dues de bronze—; un Rècord de Cambrils, assolit pel David Álvarez a la combinada cadet; 20 marques mínimes per a participar als Campionats de Catalunya respectius, i dues marques mínimes per a participar als Campionats d’Espanya: la Sílvia Gutiérrez a la categoria juvenil i el David Álvarez a la categoria cadet.

Primera posició a nivell de clubs de la delegació

En el conjunt del medaller es va assolir la primera posició a nivell de clubs de la delegació. Cal destacar el triplet assolit per les atletes infantils. Els totals de punts dels medallistes van ser els següents:
- Sílvia Gutiérrez. Hexatló Juvenil. Or amb 3.048 punts.
- David Álvarez. Heptatló Cadet. Or amb 2.908 punts. Rècord de Cambrils.
- Carolina Molina. Pentatló Infantil. Or amb 1.953 punts.
- Nastia Skrynnyk. Hexatló Juvenil. Argent amb 2.281 punts.
- Maria Álvarez. Hexatló Cadet. Argent amb 2.294 punts.
- Parris Simms. Pentatló Infantil. Argent amb 1.770 punts.
- Courtney Simms. Hexatló Cadet. Bronze amb 1.967 punts.
- Alba Mena. Pentatló Infantil. Bronze amb 1.693 punts.

Una magnífica jornada que va acreditar una gran millora tant en l’aspecte tècnic com físic dels atletes locals. A partir del mes de maig començaran els primers Campionats de Catalunya individuals, i amb aquests resultats cal esperar que el balanç de la temporada reporti forces alegries a l’atletisme local. En l’apartat de les proves combinades, dels atletes complerts, Cambrils hi té molt a dir.

Comenta aquest article