Informació general

Cambrils tindrà set seus electorals per a votar en la consulta sobiranista d'aquest proper 25 d'abril

Per Raquel Samaniego

Marc Gibert i Albert Recasens, representants de la plataforma ciutadana Cambrils Decideix, en un moment de la roda de premsa d'ahir al matí

Set són els col·legis electorals que la ciutadania de Cambrils tindrà a la seva disposició per a anar a votar sobre la independència de Catalunya el proper diumenge 25 d'abril. Pel que fa al barri de Vilafortuny, es podrà anar a votar a l'Escola Guillem Fortuny; al Molí de la Torre estarà oberta l'Escola Cambrils; al barri del Port, es podrà anar al casal parroquial de l'Església de Sant Pere; pel que fa a l'Eixample platja, estarà oberta la Sala Ka l'Arrib; a l'Eixample poble, el local d'entitats festives del carrer de Santa Joaquima de Vedruna; i a la Parellada, restarà oberta la seu de Cambrils Decideix del carrer de Pompeu Fabra, número 6, a la Parellada, i la sala d'actes de la Cooperativa Agrícola, al carrer del Sindicat, al Barri Antic.

Els col·legis electorals romandran oberts de les 9 del matí a les 8 del vespre, hora en que es procedirà a fer el recompte de vots. Un cop fet el recompte de vots de cada urna, a la seu electoral de Cambrils Decideix s'introduirà el vot anticipat.
Els votants només necessiten ser majors de 16 anys, estar empadronats a Cambrils, i portar el DNI per a certificar-ho o bé el certificat d'empadronament, en cas que el DNI no hi consti la domiciliació a Cambrils. A més, cal destacar que no cal votar al mateix barri on es viu, sinó que es pot escollir qualsevol de les seus per votar.

Joves aragonesos vindran a conèixer més detalls

Un dia abans de la jornada de diumenge, un grup de joves independentistes aragonesos del BIC (Bloque Independentista de Cuchas), coalició formada per partits i organitzacions extraparlamentàries independentistes d'Aragó, arribaran a Cambrils per conèixer una mica més de prop el referèndum i els actes que s'han portat a terme per promocionar-lo. La gent de la BIC s'ha mostrat molt interessada a conèixer de prop com s'ha muntat la consulta.

Actes de Cambrils Decideix per la Diada de Sant Jordi

La plataforma ciutadana Cambrils Decideix ha programat una intensa activitat pel dia de Sant Jordi a Cambrils. Durant tot el dia es posarà una taula per a recollir el vot anticipat al costat del mercat de llibres i roses que s'instal·larà al port, on també es podrà adquirir marxandatge de la campanya. Un dels actes més destacats i originals arribarà sobre les 19.30 hores, moment en què s'ha programat un "Flash Mob' al port en el que tots els voluntaris de la plataforma es quedaran quiets durant un parell de minuts. A les 20h, a la plaça de Mossèn Batalla hi haurà actuació del Ball de Bastons i del Ball de Diables els Kagarrieres; i a continuació, Nit Jove al Parc del Pescador, on actuaran Hip Hop Crew (Carta Blanca, Synte i Trescuartos&Niz), un monòleg de Pere Martí, el grup Toquem Fusta i Kaso Perdido.

Comenta aquest article