Informació general

Un veí de Cambrils és detingut a la duana andorrana amb uns 11.000 paquets de tabac

Per Redacció

Agents de la Guàrdia Civil van detenir el passat dimarts a la matinada dues persones prop de la duana de la Fargas de Moles (Andorra) amb 10.250 paquets de tabac ros de diverses marques valorats en 36.750 euros.

La detenció es va produir després que els agents observessin dos individus sospitosos al costat d'una furgoneta amb matrícula espanyola. La Guàrdia Civil va identificar dos homes, un d'ells de 53 anys d'edat –natural de Reus– i amb domicili a Cambrils i l'altre home de 44 anys d'edat, natural d'Ourense i veí d'Andorra la Vella. Els agents van detenir aquests dos individus com a presumptes autors d'un delicte de contraban i seran posats a disposició judicial del Jutjat d'Instrucció número 1 de la Seu d'Urgell, juntament amb el tabac i el vehicle decomissats.

D'altra banda, la Guàrdia Civil també va decomissar el dilluns 12 d'abril, 1.480 paquets de tabac ros de diverses marques valorats en 4.999 euros, que es van trobar amagats en el doble fons i sota dels seients d'un vehicle. Els fets també van produir-se prop de la duana de la Farga de Moles.

Comenta aquest article