Camp

Desarticulada una banda d'atracadors que hauria perpetrat 14 robatoris pel mètode de l'encastament al Baix Camp i l'Alt Camp

Per Redacció

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat una banda d'atracadors que haurien perpetrat catorze robatoris a les comarques de l'Alt Camp i el Baix Camp. Segons l'Àrea Territorial d'Investigació dels Mossos d'Esquadra del Camp de Tarragona, els presumptes delinqüents haurien comès els diferents robatoris entre finals del mes de gener i el mes de febrer d'enguany. Els detinguts són quatre veïns de Reus d'entre 21 i 28 anys. Tres detinguts ja han ingressat a presó per ordre judicial, mentre que el més de jove de tots, de 21 anys, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Durant la primera fase, la banda hauria utilitzat una furgoneta sostreta a Fraga, amb la que haurien perpetrat dotze robatoris en cinc dies a les dues comarques. Segons fonts policials la banda sempre actuava seguint el mètode de l'encastament. Els joves estavellaven el vehicle a la porta de l'habitatge o de la nau industrial, per tal d'accedir-hi i endur-se objectes de valor, eines i fins i tot un vehicle. En una sola nit haurien robat fins a cinc naus industrials. Segons els Mossos d'Esquadra els joves haurien fet del robatori el seu "modus vivendi". Tot i les detencions, el cos policial no dóna la investigació per tancada i no descarten més detencions. 

Comenta aquest article