Esports

El cadet femení, subcampió de la Copa Catalunya

Per Òscar Fernández

Cadet femení del Club Handbol Cambrils
Un altre any el cadet femení torna a ser l’orgull del CH Cambrils, la feina de planter segueix donant els seus fruits. Aquesta temporada amb un equip renovat, només hi havien dues jugadores de segon any, ha tornat a ser a l’elit de l’handbol català. Després de la Lliga Catalana, en què vam quedar tercers de Catalunya darrere del CH Ràpid Cornellà i KH-7 BM Granollers, vam arribar a la Copa amb tota la il·lusió de fer alguna cosa important, això consistia a guanyar almenys un dels equips abans esmentats, que no havíem pogut derrotar a la lliga. A octaus de finals amb partit d’anada i tornada vam guanyar còmodament el Sant Ot de la Seu d’Urgell, però a partir de quarts era a un sol partit. Ens vam enfrontar a l’Arrahona de Sabadell a la seva pista, un equip molt dur al qual vam guanyar de tres i en els últims minuts.

Però el partit important arribava a semifinals amb l’enfrontament contra el nostre rival més aferrim, el BM Granollers, i el jugàvem a casa. Va ser un partit molt dur amb entrades molt fortes i amb comportament del públic de Granollers molt lamentable, però el nostre equip va aguantar la pressió i vam fer el nostre joc. A la mitja part perdíem de dos (11-13) i l’equip va sortir a la segona part amb unes ganes no vistes en tota la temporada i amb parcial de 6-0 ens vam ficar al davant en el marcador. Els nervis ens van fer arribar a l’últim minut amb empat a 24 i amb possessió per nosaltres, moment en què Núria Colom feia el gol a pocs instants del final del partit amb el qual va portar l’alegria a la pista. Havíem passat a la final i el BM Granollers era batible.

La final va ser una altra història, era a dos partits i contra el Campió de Catalunya, el CH Ràpid Cornellà. Al primer partit que es va disputar a Cambrils vam intentar en tot moment entrar al partit, però ens va ser impossible i vam perdre de nou. I a la volta a Cornellà el partit va ser un pur tràmit, la renta era difícil de remuntar. Tot això ens col·loca com a un dels clubs més importants en l’àmbit femení a tot Catalunya, un àmbit poc conegut, sempre a l’ombra del masculí, que demostra que el treball sempre dóna els seus fruits. L’equip està format per Patrícia Martínez, Núria Colom, Cristina Ortoneda, Cristina Vega, Tamara García, Anna Abella, Claudia Vinyals, Ana Fijo, Iolanda Martínez, Camí Rom, Sandra Pérez, Noemí Argilaga, Camí Gibert, Patrícia Osuna, Montse Vidal i Elisabet Alterats. L’entrenador és Óscar Fernández i el delegat, José Antonio Gallego.

Resultats de la Copa

Octaus de final Anada
SANT OT 16
CH CAMBRILS 24

Octaus de final Tornada
CH CAMBRILS 31
SANT OT 17

Quarts de final
ARRAHONA SABADELL 12
CH CAMBRILS 15

Semifinals
CH CAMBRILS 25
KH-7 BM GRANOLLERS 24

Final anada
CH CAMBRILS 19
CH RÀPID CORNELLÀ 28

Final tornada
CH RÀPID CORNELLÀ 31
CH CAMBRILS 25

Comenta aquest article