Camp

Riudoms Decideix aconsegueix la participació activa d'ERC, PSC, CiU i PP al referèndum per la independència

Per Redacció

D'esquerra a dreta, Francesc Xavier Lázaro (ERC); Ventura Gili (PSC), al darrera; Marc Junivart (PP) al darrera; i Josep Ramon Margalef (CiU). Al centre de la imatge, el símbol de Riudoms Decideix

Al menys uns 9 municipis del Baix Camp celebraran consultes populars per a la independència de Catalunya el proper 25 d'abril. Les diferents comissions organitzadores estan treballant per a fixar els actes de campanya i preparant tota la infraestructura necessària per a portar a terme el referèndum.
Dins d'aquests període de campanya, la plataforma Riudoms Decideix ha aconseguit aplegar junts tots els representants dels partits polítics locals per a que facin campanya activa per a la participació, en el sentit que sigui. Aquesta iniciativa, gairebé única dins del panorama català, s'ha visualitzat en una fotografia conjunta dels representants d'ERC, PSC, CiU i PP a l'ajuntament riudomenc. A més, el proper 10 d'abril, a 2/4 de 9 del vespre, es farà un debat i col·loqui amb els representants dels quatre partits polítics al restaurant Centre Riudomenc.
Els municipis del Baix Camp que, de moment, tenen previst fer referèndums populars el proper 25 d'abril són Botarell, Cambrils, La Selva del Camp, les Borges del Camp, Reus, Riudoms, Mont-roig del Camp, L'Argentera i l'Arbolí.

Cambrils Decideix

Pel que fa a Cambrils, la comissió ciutadana està en marxa i en pocs dies es presentarà públicament. Les 7 comissions de treball formades arran de les primers trobades de voluntaris, estan treballant de manera intensa per tal de portar a terme un programa d'actes que es concentrarà durant el mes d'abril i que ben aviat es farà públic.

Comenta aquest article