Camp

Detinguts 30 integrants d'una xarxa dedicada al proxenetisme i a l'explotació sexual de dones a Tarragona i Barcelona

Per Redacció

La Policia Nacional va detenir ahir a uns 30 membres d'una xarxa internacional dedicada al proxenetisme i a l'explotació sexual de dones a Tarragona i Barcelona. Entre els detinguts es troba un espanyol, Miguel Arufe, propietari de diferents prostíbuls i que, segons manifesten diverses fonts, està sent investigat per si és l'autor intel·lectual d'un assassinat, fa un any, d'una prostituta brasilera després de que aquesta denunciara als proxenetes. Aquesta noia va ser assassinada a Brasil, tot i que havia treballat en un dels pisos del carrer de Gasòmetre de Tarragona que ahir van ser registrats.

Són 30 les persones detingudes, la majoria procedents de països de l'Europa de l'Est. També es van portar a terme 12 registres en pisos i locals en les dues demarcacions, tot i que la majoria d'ells a la tarragonina, un total de vuit, a carrers com Estanislau Figueres, Gobernador González o l'esmentat anteriorment, el carrer de Gasòmetre.

Una gran expectació pel dispositiu policial

Eren les nou del matí quan nombroses furgonetes de la Policia Nacional tancaven el carrer de Gasòmetre. Només van ser 20 minuts els que el carrer va estar tallat, però els agents continuaven fent el registre a l'interior de l'immoble. Quatre hores més tard, sortien amb un home detingut i amb sis noies que es tapaven el rostre amb jaquetes i tovalloles. La majoria eren dels països de l'Europa de l'Est i de Llatinoamèrica, i fins fa pocs mesos també treballaven com a cambreres al bar que el detingut tenia als baixos de l'habitatge.

Comenta aquest article