Esports

L'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez queda novena a la prova de pentatló del Campionat d'Espanya Juvenil

Per Pere Ferrando

La Sílvia, que salta la tanca al centre de la imatge, va quedar quarta en aquesta modalitat

El passat cap de setmana es va disputar al Palau Municipal d’Esports d’Oviedo el Campionat d’Espanya Juvenil d’Atletisme en Pista Coberta. La Sílvia Gutiérrez era la representant del Club Atletisme Cambrils que s’havia classificat per a participar en aquest campionat, concretament a la prova del pentatló. El pentatló és la disciplina de les proves combinades de la categoria juvenil femenina i comprèn les següents cinc proves : 60 metres tanques, salt d’alçada, llançament de pes, salt de llargada i 600 metres llisos.

Sílvia va encetar la competició corrent els 60 metres tanques en 9”38, quedant quarta de la seva sèrie i batent el Rècord de Cambrils de la categoria que tenia ella mateixa amb 9”41. Al salt d’alçada aconseguia franquejar el llistó a 1.48 metres, igualant la seva marca personal. Al llançament de pes assolia un millor llançament de 8.44 metres, a pocs centímetres de la seva millor prestació. La següent prova a disputar era el salt de llargada. La Sílvia assolia un millor salt de 4.69 metres. A la darrera prova, els 600 metres llisos, la Sílvia arribava en novena posició amb un temps de 1’57”80.

A la classificació final mantenia la novena posició amb 2.898 punts, a poc més de 100 punts de la seva marca personal. Un bon resultat final on la Sílvia tornava a poder competir amb les màximes condicions físiques després de que la temporada passada no pogués rendir amb totes les seves possibilitats a causa de malalties i lesions. D’aquesta forma acaba una notable temporada de pista coberta on ha assolit la medalla de bronze al campionat de Catalunya, ha batut 11 Rècords de Cambrils. I, el més important de tot, ha pogut entrenar i competir al 100% recuperant sensacions de fa dues temporades. Un cop acabada la pista coberta, caldrà treballar per a poder mantenir aquest alt nivell a l’aire lliure. El campionat nacional a principis de maig i l’estatal juvenil que es disputarà a Nerja a mitjans de juliol seran les cites culminants de la temporada a l’aire lliure.

Comenta aquest article