Camp

Unió de Joves reclama que es combati la immigració il·legal

Per Redacció

Foto de família dels militants d'UJ que van participar a l'Escola d'Hivern a Àger

L'organització política Unió de Joves, les joventuts d'Unió per Catalunya, va celebrar a Àger (la Noguera) "l'Escola d'Hivern" on hi ha assistit una representació de la militància de Cambrils. En el marc d'aquesta escola de formació, sota el títol "La immigració: de problema a repte" l'organització nacionalista va arribar a certes consideracions com que "és necessari combatre la immigració il·legal" i que "s'ha de defugir del populisme fàcil".

Entre d'altres, Unió de Joves considera que la immigració "no pot ser tractada com una problemàtica social en la seva globalitat" i manifesten que "defensen el dret a la immigració des de l'ordre". La formació nacionalista defensa que "la clau de la integració passa per no realitzar una discriminació positiva que al final acaba perjudicant el nouvingut".  Unió de Joves també va valorar "l'amenaça" de partits com Plataforma per Catalunya, ja que segons ells "no parlar-ne és avalar aquesta opció".

Unió de Joves denuncia el retard en l'acabament de les obres de l'Autovia Tarragona-Lleida

El Consell Nacional d'Unió de Joves, a proposta de les Intercomarcals del Camp de Tarragona i Lleida, ha aprovat per unanimitat una moció sol·licitant l'acabament de les obres de l'Autovia Lleida-Tarragona. Segons la formació juvenil, "les mancances en infraestructures que pateixen singularment les demarcacions de Lleida i Tarragona, són un greu problema per al futur del nostre país".

Comenta aquest article