Informació general

S'obre la convocatòria de beques per a joves cooperants que vulguin realitzar estades solidàries a països del tercer món

Per Redacció

El Departament de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de Cambrils, conjuntament amb la Comissió Cambrils Ciutat Solidària, han obert, per quart any, la convocatòria de Beques per a Joves Cooperants, dotades amb un màxim de 400 euros. L'objectiu d'aquestes és promoure la implicació dels joves cambrilencs en la realització d'estades solidaries a països del tercer món, participant en projectes de cooperació al desenvolupament que estiguin realitzant Organitzacions No Governamentals pel Desenvolupament (ONGD) implicades a Cambrils.

L'import de les beques és d'entre 300 i 400 euros i es repartiran de tres a quatre beques, en funció de les candidatures. Els beneficiaris seran escollits pel comitè avaluador segons els projectes presentats, les motivacions dels joves candidats i el seu compromís en la participació d'activitats de sensibilització a Cambrils després de la seva estada solidària.

Aquells joves interessats en optar-hi han contactar amb una ONGD local, col·laborar amb el seu projecte i presentar una carta de motivació a l'Oficina Atenció Ciutadana (OAC) abans del 17 de maig. L'estada solidària ha d’estar recolzada per una ONGD implicada en el Consell Cambrils Ciutat Solidària i l'entitat ha d'avalar el projecte i la tasca que durà a terme el jove cooperant.

Comenta aquest article