Informació general

Cambrils es promociona a Andorra i sorteja estades en càmpings i hotels

Per Redacció

El Piolet i Violeta són dos personatges de la televisió pública andorrana que participaran en la promoció de Cambrils a Andorra

Turisme de Cambrils intensifica les seves tasques de promoció a Andorra amb la col·laboració de l'Associació de Càmpings de Cambrils, tres establiments hotelers, la Unió de Botiguers de Cambrils, i el parc temàtic PortAventura. L'acció promocional, que es va iniciar ahir i s'allargarà fins demà dissabte, es du a terme dins del centre comercial Illa Carlemany a Escaldes-Engordany, un lloc estratègic degut a que és l’únic centre d'aquestes característiques a Andorra i el perfil del públic és molt familiar.

La promoció de Cambrils en el centre comercial ocupa un espai de 25 metres quadrats, amb un espai infantil i un espai d'atenció al públic amb un mostrador i fotografies de Cambrils des d'on es dóna material promocional del municipi. Durant tots els dies també es compta amb les actuacions de Woody, el personatge més representatiu de PortAventura.

Col·laboració amb la televisió pública andorrana

D'altra banda, avui divendres per la tarda, i fruit de la col·laboració amb la Televisió Pública Andorrana es comptarà amb la presència dels dos personatges del seu Club Infantil, el Piolet i la Violeta, els líders més mediàtics d'aquesta televisió. A banda, aquesta promoció està recolzada amb insercions d'anuncis en la premsa andorrana, espots publicitaris durant les pauses del programes informatius i falques publicitàries.

També s'ha contractat la presència de Cambrils en un magazine de tarda, en el què a través de preguntes als oients sobre l'oferta turística del municipi se sortejaran una sèrie de premis. Per aquests premis s'ha comptat amb la col·laboració de l'Agrupació de Càmpings de Cambrils, així com de tres hotels, de PortAventura i de la Unió de Botiguers de Cambrils.

Comenta aquest article