L'atleta cambrilenca Carolina Molina aconsegueix la medalla de bronze al salt de llargada del campionat de Catalunya

Moment en què Carolina Molina va efectuar el salt de llargada a la competició

El passat cap de setmana es va disputar el campionat de Catalunya infantil i juvenil al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès.
El dissabte 27 de febrer, l'atleta infantil del Club Atletisme Cambrils –Carolina Molina– assolia la medalla de bronze a la prova del salt de llargada amb un millor intent de 4,51 metres, a només 8 centímetres del rècord territorial. La Carolina assolia la medalla número 50 assolides pel club al llarg de la seva història en campionats nacionals individuals de pista coberta. També va participar als 60 metres llisos però no va poder passar a la final al ser 7a. a la seva semifinal. Tot i així va millorar la seva marca personal al parar el cronòmetre en 8”75.

Alba Mena és quarta al salt d'alçada

A la competició hi participaven dues atletes cambrilenques més: l'Alba Mena va participar al salt d'alçada i al llançament de pes. A la prova de salt d'alçada era 4a amb un millor salt de 1.32 metres, el que significava ser millor marca personal i a només 3 centímetres de la medalla de bronze. Al llançament de pes acabava 9a, també millorant la seva marca personal amb un millor intent de 8,57 metres. Parris Simms també va participar al salt d’alçada, assolint la 10a. posició amb un millor salt de 1,24 metres.

Sílvia Gutiérrez queda 5a en el salt de llargada

El diumenge, a la categoria juvenil la representant local era encapçalada per Sílvia Gutiérrez. Una mala sortida va fer que quedés 5a. a la primera semifinal dels 60 metres tanques, amb un temps de 9”82 que l'apartava de la final. A continuació prenia part a la prova del salt d'alçada, on acabava 6a amb un millor salt de 1.48 metres que suposava ser marca personal. A la tarda participava al salt de llargada. Amb un millor salt de 4.79 m. assolia la 5a posició final, a només 7 centímetres de la medalla.

Amb aquesta competició es dóna per acabada la temporada de campionats de Catalunya en pista coberta. L'estadística global de les diverses competicions ha estat excel·lent per als atletes locals, doncs cinc d'ells assolien cinc medalles, una cadascú. Cal destacar la dada històrica de les tres medalles assolides a la disciplina de les proves combinades, ressaltant la medalla d'or a la categoria júnior.
Tanmateix, s'ha dit adéu a la pista coberta de Vilafranca que ha estat escenari de les competicions nacionals durant 15 anys. A partir de la propera temporada prendrà el relleu la pista coberta de Sabadell que està en fase d'enllestiment d'obres.

Resten dos campionats estatals

Per acabar la temporada de pista coberta queden dos campionats estatals. La propera setmana serà el torn de l'Elisa Laguna al campionat d'Espanya júnior, que es disputarà a Donosti i, l'altra setmana, la protagonista serà la Sílvia Gutiérrez al campionat d'Espanya juvenil a disputar a Oviedo. Ambdues es troben entre les 8 millors especialistes de les seves respectives categories, i l'objectiu serà confirmar aquesta condició i intentar batre els rècords de Cambrils que ostenten elles mateixes a les seves respectives categories.