L'atleta Sílvia Gutiérrez aconsegueix la medalla de bronze al campionat de Catalunya de proves combinades

Moment en què Sílvia Gutiérrez fa el salt de llargada al Campionat de Catalunya

Aquest passat cap de setmana es va disputar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya de proves combinades de pista coberta en la categoria juvenil. L'atleta cambrilenca Sílvia Gutiérrez va guanyar la medalla de bronze al pentatló juvenil femení.

A la prova dels 60 metres tanques, la Sílvia quedava 3a a la seva sèrie parant el cronòmetre amb un temps de 9”41, marca que suposava un nou rècord de Cambrils. Al salt d'alçada també era 3a al superar el llistó situat a 1.47 metres, 5 centímetres per sobre de la seva marca personal. A la prova del llançament de pes, la cambrilenca assolia un millor llançament de 8.55 metres millorant el seu registre personal i quedant novament en tercera posició. Al salt de llargada, Gutiérrez era 4a amb un millor salt de 4.97 metres, nou rècord de Cambrils de la categoria. A manca de la prova dels 600 metres llisos, la Sílvia era 3a a la classificació general, però a molts pocs punts estava la quarta classificada. Donat que era molt difícil millorar posicions, la Sílvia va controlar la cursa de les seves rivals directes a la medalla de bronze. Finalment, la cambrilenca va arribar quarta amb un temps de 1’53”18, amb el que millorava la seva marca personal.

En el conjunt de la pentatló, la Sílvia assolia la medalla de bronze amb 3.024 punts, una marca que significava un nou rècord de Cambrils de la categoria. Amb aquesta puntuació se situa en el sisè lloc al rànquing estatal a manca del Campionat d’Espanya que es disputarà a mitjans del proper mes a Oviedo.

Elisa Laguna participa en la categoria júnior

Per altra banda, l'Elisa Laguna també participava al campionat de Catalunya júnior a nivell individual. A la prova del salt d'alçada era 5a superant el llistó a 1.40 metres. A la prova dels 60 metres tanques assolia la 5a posició, parant el cronòmetre en 10”01, millorant la seva marca de la temporada. Als 60 metres llisos assolia la 6a posició, parant el cronòmetre en 8”34, millorant la seva marca de la temporada. A la prova del salt de llargada era 6a amb un millor salt de 4.89 metres, mentre que al llançament de pes quedava 5a efectuant un millor llançament de 7.71 metres.

L'Elisa va afrontar la competició com un entrenament de cara al Campionat estatal de combinades, participant en pràcticament totes les proves. Va mostrar un nivell molt alt, assolint posició de finalista en les cinc proves en que va participar i millorant dues marques de la temporada.