Esports

L'atleta cambrilenc David Álvarez queda novè a la prova de salt amb perxa del campionat d'Espanya disputat a Oviedo

Per Pere Ferrando

David Álvarez, en una imatge d'arxiu, fent el salt amb perxa

Aquest passat cap de setmana es va disputar al Palau Municipal d'Esports d'Oviedo, el Campionat d'Espanya cadet d'atletisme en pista coberta. El Club Atletisme Cambrils va estar representat per l'atleta David Álvarez a la prova de salt amb perxa. En aquesta disciplina hi van participar un total de 14 atletes. En el moment de començar la competició, el David es trobava en 9a. posició del rànquing estatal, posició amb la que va finalitzar el campionat.

Un cop superats els llistons a 2.90 metres -alçada inicial de la competició- i a 3.10 metres, el David intentava superar sense èxit el llistó a 3.25 metres, marca que hagués suposat un nou rècord de Cambrils. El resultat és satisfactori i és el que calia esperar, donat que es tractava de l'atleta més jove de la competició. Cal dir que es tracta d'un atleta de primer any i que va quedar en segona posició dels atletes presents de la seva edat, mantenint la segona posició del rànquing estatal infantil de la temporada passada. Aquesta és una temporada per anar millorant tots els aspectes físics i tècnics i esperar a la propera per a començar a recollir els fruits d'un treball a llarg termini.

La propera cita nacional serà entre els mesos de maig i juny i la de caràcter estatal serà a l'aire lliure a finals del proper mes de juny.


Comenta aquest article