Esports

David Álvarez aconsegueix la medalla de bronze en la prova de salt amb perxa del campionat de Catalunya

Per Pere Ferrando

Salt amb el que David Álvarez va aconseguir posicionar-se tercer del Campionat de Catalunya (imatge extreta de vídeo)

El passat dissabte 30 de gener es va disputar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya Cadet. Del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part dos atletes: el David Álvarez i la Maria Álvarez.

Tot i trobar-se en el primer any de la categoria, el David continua reiterant la seva progressió en la disciplina del salt amb perxa. Salt a salt va anar superant els llistons situats a 2.70, 3.00, 3.10 i 3.20 metres. Amb aquest darrer salt aconseguia guanyar la medalla de bronze i batre el rècord de Cambrils vadet i absolut de pista coberta. Rècords que ell tenia de la temporada passada quan va saltar 2.90 metres en aquest mateix escenari.

Tercer al rànquing català i cinquè a l'estatal

Amb aquest registre el David es situa al tercer lloc del rànquing català i cinquè en el rànquing estatal de la categoria. Posicions privilegiades que serveixen d'estímul davant una altra cita important com serà el campionat d'Espanya cadet de pista coberta que es disputarà el proper cap de setmana al Palau Municipal d'Esports d'Oviedo. D'aquesta manera es convertirà en el primer atleta del club en participar en aquesta disciplina tant tècnica com és el salt amb perxa. Tanmateix, es tracta de l'atleta més jove en participar en esdeveniments d'aquesta importància.

La María Álvarez va participar als 60 metres llisos, acabant la prova en 9”06 i als 60 metres tanques, entrant a meta amb un temps de 11”15. En totes dues proves va estar molt lluny de les seves millors prestacions.

Comenta aquest article